Nyheter

Det nærmer seg tiden for nyheter som blant annet vil dreie seg om følgende forhold:

Per Ødegård, Borevisor i Thule og ansvarlig for en revisjonsrapport som er spekket med feilaktige anførsler og påstander. Hvor nært et “bestillingsverk” fra Norsk Tillitsmann er Ødegårds rapport? Er revisjonsrapporten ansvarsbetingende for Ødegård? Gjennomgang av Ødegårds injurierende uttalelser mot undertegnede og motivet for disse. Bør Borevisor Ødegård innklages for Finanstilsynet? Bør injuriesøksmål og erstatningkrav reises mot Ødegård?

Richard Sjøqvist og BAHR – Hvem jobber Sjøqvist egentlig for og har BAHR gjort en “god jobb” for Norsk Tillitsmann og instruerende bondholdere?

Økokrim: Mer om Petter Nordeng, statsadvokat som i følge Økokrims etterforskere egenhendig besluttet at undertegnede skulle fengsles, isoleres og holdes på glattcelle t.o.m. to dager lenger enn “torturparagrafen” i Den Europeiske Menneskerettsdomstolen tillater, forøvrig i strid med Høyesteretts kjennelse. Bør Nordeng anmeldes for grov uforstand i tjensten og myndighetsmisbruk? Til hvem eller hvilket statlig organ skal en slik anmeldelse i så tilfelle rettes for at den overhode skal bli vurdert med den seriøsitet og objektivitet den krever? “Hvem vokter vokterne” i et samfunn hvor myndighetspersoner som Nordeng “gjør som han vil” uten at det får konsekvenser?

Mer om Bård Thorsen, statsadvokat og etterforsker i Økokrim, samt medlem av Konkursrådet sammen med Knut Ro, som er partner i advokatfirma Ro Sommernes og Leder av Konkursrådet. Hvor tett jobber de sammen med Bostyrer Ståle Sommernes som er partner med Knut Ro i advokatfirma Ro Sommernes? Vet de hva en rettstat er og hvordan den bør fungere? Vet de hva kontradiksjon er? Var de enige på forhånd om hvilke bevis som skulle taes med og hvilke bevis som skulle utelates i anmeldelsen fra Bostyrer? Synes de det er greit å “kaste folk” på glattcelle for “å mørne dem”? Synes de det er greit å forsøke å stoppe en lovlig forespørsel om besøk fra en bekymret ektefelle? Synes de det er greit å tvinge døtre ut av sengen for at de skal stå “skolerett” og svare på ubehagelige og uberettigede spørsmål fra “statens inntrengere”? Bruker Økokrim slike virkemidler helt bevisst for å fremprovosere et ønsket resultat i etterforskningen? Mener de rett og slett at “målet helliger midlet”? Og, har statsadvokat Nordeng og Thorsen så stor makt at det er farlig å “tråkke de på tærne”? Hvem “vokter vokterne” og har jeg grunn til å frykte Nordeng og Thorsens bruk av sine maktposisjoner i tiden fremover?

Mer om Norsk Tillitsmann og instruerende bondholdere.

Mer om pågående rettstvister.