DEN KOLLEKTIVE SØVNEN

av | 10/12 2021

INTELEKTUELT LATSKAP

(Deler av denne artikkelen er fra boken «Farvel Menneske»)

«Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that»

  • George Carlin

Dette nyhetsbrevet er ikke primært om den komplette intellektuelle dumskapen – den kollektive søvnen – som det norske folk og (store) deler av verdens befolkning lider under i forbindelse med «Covid 19», annet enn å påpeke noen åpenbare forhold som burde fått folk til å våkne:

  • At Covid PCR testen iflg. skriftlig bekreftelse fra Overlege Truls Michael Leegaard ved Ahus utføres ved 40 sykler; ved alle norske sykehus/helsestasjoner
  • At Dr. Anthony Fauci, leder av National Health Insitute USA bekrefter at alle tester for smitte av Covid 19 – dvs. ovennevnte PCR test – som utføres ved mer enn 35 sykler er ubrukelige, dvs 100% feil; se Faucis uttalelse her:

Med Dr. Faucis egne ord:

«If you get a cycle threshold of 35 or more…. that the chances of it being replication confident are miniscule».

«Miniscule» kan oversettes til norsk som «mikroskopisk».

  • At PCR smitte tall for Norge publisert av helsedirektoratet, FHI, våre politikere og norsk presse over antall smittede, alvorlige syke og døde som følge av Covid 19 av ovennevnte dokumentasjon er 100% feil
  • At Dr. Kary B. Mullis, som fikk Nobelprisen i medisin i 1993 for sin oppfinnelse av PCR testen, har bekreftet at testen er 100% uegnet til å påvise såkalt «Covid smitte»
  • At Covid 19 har en overlevelsesrate på tilnærmet 100%, dvs. dødelighet på ca. 0,14%, hovedsakelig blant eldre og/eller personer med alvorlige underliggende sykdommer, dvs. at den ikke kan karakteriseres som en «pandemi», snarere som en ganske normal influensa
  • At Italiensk helsevesen har nedjustert Covid 19 dødsfall med 97%
  • At vaksinene beviselig ikke virker og at et flertall av smittede (60-70%) er personer som er dobbelt vaksinert
  • At en fersk studie fra Tyskland viser at ingen barn har dødd som følge av Covid 19
  • At vaksinene, som er uprøvde og eksperimentelle har ført til millioner av døde og titalls millioner med alvorlige og mest sannsynlig langvarige bivirkninger
  • Dersom ovennevnte ikke er tilstrekkelig dokumentasjon for at det er noe riv ruskende galt som foregår, spør deg selv hvorfor FDA – som er ment å være vaktbikkje overfor vaksineprodusentene – og Pfizer – som skal tjene penger på salg av vaksiner – i skjønn forening ønsker å holde informasjon om innholdet i vaksinene hemmelig i 55 år. Hvor ble det av vaktbikkja?
  • Skulle du fremdeles være i tvil om hva som foregår, se nedstående presentasjon av Dr. Chris Mortenson, tidligere Pfizer ansatt, som har gjennomgått den 500 siders rapporten som FDA og Pfizer ble tvunget til å offentliggjøre gjennom en såkalt «Freedom of information Request» og «bit deg merke i at man måtte gå via domstolene for å få denne ekstremt forkortede rapporten offentliggjort. Dr Chris Mortensons presentasjon her:

«Dom som sier dom er domme, dom er domme dom»

  • norsk ordtak

Jeg kunne fortsatt listen over forhold som burde ha fått befolkningen til å våkne opp for lenge siden, men stopper her med en subjektive konklusjon:

De fleste mennesker, og spesielt de som bor i Norge, lever med alvorlige og komplekse vrangforestillinger. Disse vrangforestillingene er, naturlig nok, ubevisste og tilegnet over et langt liv som følge av en propaganda styrt og til dels løgnaktig og ukritisk presse, hvor yrkesstoltheten og journalistisk integritet har måttet vike plass for «kampen om sensasjoner» i et stadig voksende kultumarxistisk landskap. Pressen lever ikke i et vakuum, men får solid hjelp gjennom sosiale plattformer, som dominerer det nyhetsbilde politikere, politiske organisasjoner, byråkratiet og undervisningsinstitusjoner, har blitt avhengig av for å opprettholde sit eksistensgrunnlag.

Ut av dette springer den «cancel culture» som har fått anledning til å traumatisere og ødelegge selve grunnlaget for et sunt og levedyktig samfunn hvor fri samhandling og ytringsfrihet er erstattet med kulturmarxistenes null-toleranse samfunn.  

Alt dreier seg om penger

I Rebel Yell Publishing er imidlertid fokuset på penger fordi uten penger – ingen makt – uten makt ingen mulighet for Big Pharma til å kjøre sin Covid 19 vaksine agenda.

Derfor handler dette nyhetsbrevet mer om pengemakten bak Big Pharma og hvordan pengemakten har bygget opp et bank- og pengesystem som gjør det mulig, over lang tid, å korrumpere helsevesenet, med WHO i spissen, slik at de kan selge og berike seg selv uten at befolkningen viser den minste interesse for ovennevnte dokumenterbare forhold om Covid 19, PCR testen og de «dødbringende» vaksinene.

Dagens bank og pengesystem

I det følgende skal jeg først forsøke å forklare så enkelt som mulig hvordan dagens bank- og pengesystem fungerer. Deretter forklarer jeg hvordan den årelange manipulasjonen av dette systemet fører til et ineffektivt og dysfunksjonelt næringsliv hvor produktiv kapital – kapitalen som skal skape best og mest mulig velferd for flest mulige – ødelegges slik at «de rike blir rikere og de fattige blir fattigere». Som bilgrunderen Henry Ford uttalte for mange år siden:

«Dersom folket hadde forstått hvordan bank- og pengesystemet fungerer ville det vært revolusjon i gatene i morgen»

(Henry Ford – Faksimile Google)

Først: Kun sentralbanker kan skape eller «trykke» penger. Det banker gjør er å skape kreditt, dvs. lån. Seddelpressen er avleggs. Alt gjøres elektronisk.

Dernest: Når du «låner penger» i banken har banken i utgangspunktet ikke disse pengene tilgjengelig. Lånet eller kreditten skapes av en bankansatt som skriver inn noen tall på en PC.

Banken bruker kundenes innskudd om igjen og om igjen for å skape tilnærmet ubegrensede mengder med kreditt. Banken beholder all avkastning. Du sitter med all risiko, dvs. «Svarte Per» når det går galt, som det alltid gjør med slike pyramidespill. 

Altså; private banker eiet/kontrollert av pengeeliten kan låne ut penger som ikke eksisterer kalt kreditt og kreve renter på det. Når banken sier til deg at «vi låner deg penger så du kan kjøpe det huset du ønsker deg, da sier banken egentlig at «vi vil skape kreditt ut av ingenting mot å eie huset ditt inntil du har betalt oss tilbake – med renter». Mennesker og familier blir «kastet ut på gaten» og mange mister jobben sin når de ikke er i stand til å betale tilbake «penger» som aldri har eller kan eksistere – og som dermed aldri skulle vært lånt ut i det hele tatt.

Om ikke dette er tilstrekkelig til å «få folket ut i gatene med høygafler» så kan kanskje en videre forklaring av Fractional Reserve Lending systemet (FRL) – GLOBALISTENES PENGETRYKKEMASKIN – overbevise folket om hvordan middelklassen i årevis har «blitt skrudd» av penge- og banksystemet; dets aksjonærer og ledelse, hele tiden med politikernes velsignelse:

Bruker vi en vanlig språklig forståelse av begrepet Fractional Reserve Lending kan vi si at:

Fractional – mindre deler av noe større

Reserve – noe blir lagt i «reserve» (som sikkerhet)

Lending – utlån

Fra dette kan vi utlede at noe deles opp og brukes etterpå til utlån, mens noe blir satt til side som reserve; som en slags sikkerhet. Her er ordet «fractional» viktig fordi det dreier seg om å bruke en liten del for å skape noe større. I enkelhet dreier det seg om hvordan dine lønns- og kontantinnskudd brukes av banken til å skape nærmest ubegrenset med kreditt/utlån ved et enkelt tastetrykk på en PC, hvor banken kun lar en liten brøkdel av dine innskudd stå urørt, som din mikroskopiske sikkerhet for dine innskudd. I virkeligheten er det slik at når du setter inn penger på din bankkonto, da er ikke pengene lenger dine. Fra dette øyeblikk bruker banken dine penger som om de tilhører banken. Forsøk å ta ut mer enn noen tusen kroner i kontanter så forstår du hva jeg mener. Banken beholder alt av renter og avkastning fra bruken av dine innskudd. Du får ingen ting, men sitter med all risiko.

Tryllekunst = Pengetrykking

Bare en magiker greier å «skape penger ut av ingen ting» eller «ut av tynn luft», og det er da heller ikke det staten, sentralbanken og det private bankvesen gjør. De gjør noe enda mer fantasifullt, rettere sagt ondskapsfullt; de skaper penger ut av gjeld. Og ja, du hørte riktig: med gjeld skapes enda mer gjeld. Det de skaper er «fiat penger», hvilket er det samme som den 20 kroningen eller 200 lappen du har i lommeboken din. Fiat penger kjennetegnes av følgende:

1. Den har ingen egenverdi (kun et stykke papir med et tall på)

2. Den er definert som lovlig betalingsmiddel (slik at du kan bruke den til å kjøpe noe)

Disse to forutsetningen henger nøye sammen, fordi du og jeg temmelig raskt ville nekte å ta imot et verdiløst stykke papir om forutsetning nr. 2 ikke var lovfestet. Uten en slik forutsetning ville vi fort kaste dette papirstykket i søpla og heller bruke et mer egnet objekt som betalingsmiddel, f.eks. gull eller sølv.

Derfor sørger alltid staten for å erklære nytrykte fiat sedler (nå mer elektroniske tall på en datamaskin) som «lovlig betalingsmiddel» i strafferettslig forstand fordi den eneste måten en stat/regjering kan trykke og bytte verdiløst papir mot ordentlige varer og tjenester er å ikke gi folket noe valg.

Pengetrykking = forgjeldelse av befolkningen

Dagens penge, bank- og finanssystem kunne aldri misbrukt din og min arbeidsinnsats, lønn, innskudd og oppsparte midler på en slik hensynsløs måte om ikke våre politikere (stilltiende) hadde akseptert det. I flere tiår har globalistene ved hjelp fra kulturmarxister med Karl Marx’ «Kommunistiske Manifest på baklomma», plyndret middelklassen gjennom FRL systemet. 1-prosenterne har blitt styrtrike, globalistene og kulturmarxistene har fått penger for å «redde verden fra seg selv» og befolkningen har blitt gjeldsslaver.

Hva med Covid 19?

I et slikt sinnrikt og gjennomkorrupt bank- og pengesystem, burde vi ikke være overrasket over at pengemakten som eier og kontrollerer Big Pharma og som utøver enorm økonomisk og politisk makt over verdens og Norges helsevesen, er i stand til å bruke sitt maktapparat til å først «skremme befolkningen» med en «pandemi» som har vist seg å være relativt ufarlig, dernest utnytte denne frykten for å tjene trillioner av dollar på å «vaksinere» hele verdens befolkning med vaksiner som ikke kan karakteriseres som noe annen enn ekstremt helseskadelig og dødbringende.

For de som tror noe annet, at pengemakten og Big Pharma har vårt beste i tankene, trengs en ordentlig porsjon selvransakelse. Den burde begynne med å gå dypere inn i de forholdene jeg beskriver i begynnelsen av dette nyhetsbrevet, inklusive videoene jeg viser/lenker til.

Produktiv kapital og inflasjon

For 60-70 år siden var det vanlig med en økonomisk vekst (BNP) på 3-4%, ofte høyere, og i såkalte utviklingsland kunne veksten komme opp i 8-10%, ofte høyere. I dag er den reelle veksten i USA, Europa og mesteparten av den industrialiserte verden negativ, dvs. justert for inflasjon, dvs. justert for kjøpekraften av hver krone eller dollar.

Hvorfor, med den enorme teknologiske utviklingen siste 60-70 år har den økonomiske veksten stoppet opp? Slik jeg viser ovenfor er det fordi bank- og pengesystemet er strukturert som et pyramidespill hvor de som sitter på toppen – med politikerne og statsbyråkratiet som håndlangerne – frarøver de som sitter på bunnen store deler av den såkalte produktive kapitalen; den som burde brukes til å bygge best og mest velstand for flest mulige. 

Hva er det egentlig som skjer?

I oktober 2018 ble den såkalte kjerneinflasjonen oppgitt av Statistisk sentralbyrå (SSB)å være 1.6 %. Konsumprisindeksen er 3.1 %. Tror du på disse tallene er du i beste fall naiv. Feilinformasjonen avsløres ganske enkelt ved å se på statens budsjetterte skatteinntekter som øker med 7 % fra 2018 til 2019. Hvor kommer forskjellen fra? Kan de ikke prosentregning i SSB og finansdepartement? Forstår ikke SSB og finansdepartement at dette kommer fra prisstigning og ikke realvekst i økonomien? De burde forstå det. Uansett, reel inflasjon ligger derfor mellom 7-10 % (akkurat nå antakelig vesentlig høyere) og når lønnsoppgjør kompenserer kanskje 2-3 % i året, vel da har Ola og Kari stadig mindre penger å handle for.

DET DIREKTE RESULTATET AV SLIK UNDERRAPPORTERING AV INFLASJONSTALLET ER AT STATEN ØKER SINE INNTEKTER MED 7 % MENS STATSANSATTE, PENSJONISTER OG ANDRE LØNNSMOTTAKERE BLIR KOMPENSERT ETTER DEN LAVE OFFISIELLE SATSEN. DETTE GIR STATEN ET «FORSPRANG» PÅ RUNDT 5%  POENG OG REPRESENTERER DEN SKJULTE KONFISKASJONMEKANISMEN (AV DIN LØNN) SOM PENGESYSTEMET (FIAT VALUTA) MULIGGJØR. DU BLIR STADIG FATTIGERE OG MÅ ERSTATTE TAPT KJØPEKRAFT MED STADIG MER GJELD, MENS STATEN, SOM STJELER PENGENE DINE VED HJELP AV INFLASJON OG EN MANIPULERT OG LØGNAKTIG KONSUMPRISINDEKS, BEGÅR DET RENE LANDEVEISRØVERI AV DIN BANKKONTO.

Inflasjon er den sikreste og beste måten for en stat å finansiere sitt overforbruk fordi inflasjon er en «silent killer» – ingen ser den eller forstår den – før det er for sent. «Not one in a million» som Keynes så treffende uttalte.

Effekten av pengetrykking

Effekten av større (offentlig) gjeldsfinansiert forbruk gjennom sentralbankenes og politikernes manipulasjon av pengemengden, såkalt «quantitative easing» eller «creditism» kan kort oppsummeres slik:

  • Den totale pengemengden i sirkulasjon øker ved trykking av nye penger. Det betyr mer penger i omløp i samfunnet. Først brukes de nytrykte pengene til å betale kostnadene forbundet med det offentlige byråkrati, dernest får bankene tak i pengene, og bruker de til å finansiere investeringer, egne og kundenes. Derfor ser vi at børsene og boligmarkedet stiger når det trykkes penger. De med posisjon og gode bankforbindelser får mulighet til å tjene godt i et stigende børsmarked. Til slutt drypper det litt penger på deg og meg, dvs. forbrukeren. Etablissementet får pengene først; når de har høyest verdi. Middelklassen og fattige får pengene til slutt når kjøpekraften er utvannet; når de har lavest verdi.
  • Prisen på penger, dvs. renten, settes kunstig lavt i et manipulert prisfastsettelsessystem. Det viktige å forstå med dette, er at når tilbudet av penger øker, da synker prisen på penger, dvs. renten blir lavere. Pengetrykking fører dermed til et manipulert og kunstig eller unormalt lavt rentenivå.
  • «Billige penger» finner veien til ulønnsomme virksomheter/prosjekter. For mye billige nytrykte penger finne ubønnhørlig veien til virksomheter og prosjekter som i et normalt rente marked ikke ville tiltrukket seg disse pengene. Et kunstig lavt rentenivå lurer oss til å investere i ulønnsomme virksomheter.
  • Investeringer i ulønnsomme virksomheter fører til midlertidig lavere arbeidsledighet. Normalt ulønnsomme virksomheter trenger arbeidskraft, og for en periode kan disse virksomhetene tilby arbeid, dvs. inntil økonomisk virkelighet igjen normaliseres. Flere midlertidige (oppkonstruerte) arbeidsplasser fører til press på lønnsnivået, også det som følge av et kunstig lavt manipulert rentenivå. Vi, eller rettere sagt de som trykker pengene (staten v/sentralbanken) lurer oss.
  • Høyere lønnsnivå fører (i en viss grad) til midlertidig og kortsiktig økt privat forbruk, men det er ikke varig. Vi er fortsatt lurt.
  • Når lønninger igjen stabiliseres (i.f.t. prisnivå), faller privat forbruk tilbake til tidligere nivå. Dette er en økonomisk lov som inntreffer når markedet ubønnhørlig normaliseres igjen.
  • Når forbruket faller, feiler ulønnsomme virksomheter/prosjekter, i.e. avvikles, dvs. at alle de virksomhetene og prosjektene som i et umanipulert marked aldri hadde fått finansiering, går konkurs.

Sluttresultat: Feilallokering av arbeid og kapital i prosjekter og virksomheter som normalt ikke kunne klart seg i et normalt og umanipulert rentemarked gjør vondt verre. Arbeidsledigheten og gjeldsbyrden øker betydelig, mens betjeningsevnen synker tilsvarende.  Vondt har blitt til verre fordi en stor mengde med verdiløse penger er brukt opp for å skaffe mennesker arbeide i virksomheter som ikke har overlevelsesevne. Samfunnet har kastet bort både tid og ressurser (kapital og arbeidskraft), og sitter igjen med enda flere arbeidsløse og enda større gjeld, samt lavere kjøpekraft for hver krone.

Det er dette systemet den norske velferdsstaten er bygget på; en illusjon om at samspillet mellom den norske statsforvaltningen og Big Business – med våre penger må vites – gir oss den beste velferden og det beste samfunnet det er mulig å oppnå.

Dersom vi fremdeles tror på denne i illusjonen og dette sinnrike landeveisrøveriet av våre skattemidler og vår velferd, da tror vi samtidig at «staten elsker oss mer og er bedre i stand til å ta vare på oss enn våre nærmeste. Kort sagt lever vi da med illusjonen om at «vi er staten», «staten er oss» og at dette sinnrike systemet er noe «vi derfor gjør mot oss selv».

Da tror vi sikkert også at Covid 19 er ekstremt farlig; at den fremdeles «rir landet som en farsott» på tvers av all lærdom om «pandemier»; vi tror PCR testen og smittetallene er korrekte; vi tror at hemmeligholdelse neste 55 år av hva vaksinene inneholder fra både myndigheter og Big Pharma er for å beskytte oss – ikke myndighetene og Big Pharma; og vi tror helt klart ikke at vaksinene pr. dags dato har drept millioner av mennesker og ødelagt ti-talls millioner av menneskeliv. Vi fornekter alt dette.

I stedet tro vi på 

God helg!