THE GREAT RESET

av | 17/12 2021

HVORFOR VI IKKE HAR FRED PÅ JORDEN

(Deler av denne artikkelen er fra boken «Farvel Menneske»)

«Freedom is never lost all at once»

David Hume

Brev fra Vestfronten

For å forstå hva som skjer i verden akkurat nå – geopolitisk, finansielt og i forhold til Covid 19 – er vi nødt til å forstå at absolutt alt dreier seg om penger fordi penger er den eneste veien til makt.

Det burde være selvsagt, men makt dreier seg om en ting: Bestemme over andre mennesker med tilstrekkelig virkemidler.  

Julen 1914 skrev den engelske løytnanten Geoffrey Heinekey hjem fra Vestfronten:

«En utrolig ting hendte i dag. Noen tyske soldater kom ut med hendene i været og begynte umiddelbart å ta seg av sine sårede, hvorpå vi også kom oss ut av skyttergravene for å hjelpe våre egne. Deretter kalte tyskerne på oss og en del av oss gikk over til dem og de hjalp oss å begrave våre døde. Jeg snakket med flere av dem og må bare si at de fremstod som ekstraordinære gode menn. Det hele virket for ironisk til å sette ord på. Natten før hadde vi et forferdelig slag og morgenen etter røykte vi deres sigaretter og tyskerne våre.»

– John Denson, A Century of War: Lincoln, Wilson and Roosevelt

Hva er den moralske slutningen vi kan trekke fra ovennevnte hendelse fra 1ste verdenskrig?

Svar: Når en liten pengesterk elite – med monopolistisk kontroll over verdens pengetrykking, og med «våre folkevalgte» korrupte håndlangere på slep – ønsker å sende unge menn og kvinner i krig for at de skal tilegne seg enda mer makt og penger, da må vi være våkne nok til å si: NEI, DETTE ER VI IKKE MED PÅ

Skuddene i Sarajevo

Drapet på erkehertug Franz Ferdinand og Sophie von Hohenberg i Sarajevo den 28. juni 1914 beskrives som den utløsende faktor for de ekstreme lidelser og titalls millioner drepte i 1ste verdenskrig.

For de som er interessert i historie og som forstår at Napoleons uttalelse om at «historien ikke er noe annet enn et eventyr seierherrene har blitt enige om» forstår også at 1ste verdenskrig – som alle andre kriger og konflikter – var iscenesatt av pengemakten. Kort fortalt ønsket engelskmennene – med franskmennene på slep – rettere sagt pengemakten i London og New York – å sette en stopper for tyskernes fremmarsj som en voksende og ledende industrinasjon i Europa og verden.

Hvordan vet vi det?

Svaret finnes i historien og er egentlig et spørsmål om hvor langt tilbake i tid vi ønsker å gå?  For enkelthets skyld kan vi gå noen hundre år tilbake i tid; mer presist til nyttårsaften i 1600, da The East India Company (EIC) ble stiftet som et aksjeselskap i London. Historien til EIC er en spesielt blodig historie om hvordan et privat selskap på brutalt vis med hjelp av den engelske militærmakten plyndret, drepte og koloniserte store deler av «Det Fjerne Østen».

Hjemmesiden finner du her: The East India Company – Homepage

EICs blodige historie finner du blant annet i disse bøkene:

The Anarchy, William Dalrymple, Bloomsbury Publishing 2019

The Silk Roads, Peter Frankopan, Bloomsbury Publishing 2015

Den britiske imperialismen nådde sitt høydepunkt mot slutten av 1900-tallet da «super imperialisten» Cecil Rhodes (1853-1902) etablerte The British South Africa Company (BSAC) og fikk landet Rhodesia oppkalt etter seg; nå Zimbabwe og Zambia. Parolen til EIC og BSAC, som ligger til grunn for det vi kan kalle «korporatismen» er følgende:   

«Corporations have neither bodies to be punished, nor souls to be condemned, they therefore do as they like»

First Baron Edward Thurlow (1731-1806)

Det viktigste å forstå i forbindelse med EIC og BSAC, og den britiske superimperialismen, er dens syn på seg selv som en overlegen herskerklasse med en slags guddommelig rett til å plyndre, drepe og kolonisere andre «ikke guddommelige» raser og nasjoner; samt at denne ideologien og dens eksistens lever i beste velgående den dag i dag og fremdeles finansieres gjennom verdens to største finanssentre, City of London og Wall Street i New York. Den eneste forskjellen er at kolonistene og imperialistene har «skiftet pels» og styrer sine «kolonier» fra «de innerste korridorer» på Wall Street og City of London via organisasjoner som FN, EU, Council of Foreign Relations, Bildeberger, Club of Rome og Bank of International Settlements (BIS), The Federal Reserve Bank (FED), World Economic Forum m.fl. og gjennom selskaper som Black Rock, Vanguard, Berkshire Hathaway m.fl.

Du finner mer om den historiske konteksten i boken «Farvel Menneske», som kan bestilles her:

Farvel menneske (2020) | Rebel Yell Publishing

Du finner mer om den lille eliten som kontrollerer det meste her:

MONOPOLY – Who owns the world? [mirrored] (bitchute.com)

….og hvor passer Covid in?

Med ovennevnte forklaring om «makta som rår», blant annet gjennom verdens største farmasi-selskaper (Pfizer, Moderna, Astra Seneca) og sine betydelige og historiske finansielle bidrag til WHO, FHI m.fl., samt fakta om Covid i forrige nyhetsbrev (DEN KOLLEKTIVE SØVNEN – by Hans Eirik Olav (substack.com) kan vi kort korrigere de feilaktige tallene som verserer om Covid-smitte og dødelighet for vaksinerte og uvaksinerte:

  • 79% av dødsfall er fullvaksinerte
  • 72% av befolkningen er fullvaksinerte

M.a.o. 10% større sjanse for å dø av Covid om du er fullvaksinert

Sjansen for å bli smittet av Omikron er 24% høyere hos de som er vaksinert enn de som er uvaksinert

(FHIs rapport uke 49)

Tallene fra våre helsemyndigheter støttes av større forskningsstudier fra utlandet, blant annet en omfattende studie fra mange titalls land gjennomført av det prestisjetunge Harvard University i USA og forskningsstudier fra Israel; det landet hvor nær sagt hele befolkningen nå er «tvangsvaksinert». Konklusjonen er klar:

  • Vaksinene virker ikke
  • Vaksinene har skadet og ødelagt helsen til ti-talls millioner av mennesker
  • Vaksinene har tatt livet av flere millioner mennesker
  • Vaksinene – ikke Covid 19 – er selve problemet

Les mer fra denne forskningsrapporten utført ved Oxford University:

https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnews/covid-19-vaccines-induce-lower-antibodies-against-omicron-variant-study_4154114.html?utm_source=newsnoe&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2021-12-13-4&mktids=2223b8e39af7e3c14b6e2bcce797e212&est=Srj%2BYHz998HyJZGXBbxeiW32IT9dHl%2BUfc53FUhQAr0UuEizoZEw%2BdgvioM%3D

For kort versjonen av hva som foregår i regi av Big Pharma», se følgende korte intervju fra den kjente tv-verten Joe Rogan av Dr. Peter Mcullough, hvor sistnevnte bekrefter at hele Covid 19 «pandemien» er iscenesatt og regisseres av helseinstitusjoner viss oppgave er å beskytte oss fra slike utbrudd:

Det er stor fare for at dette intervju blir slettet, men det Dr. Mcullough bekrefter og kan dokumentere er at viruset skyldes «gain of function» forskning ved University of North Carolina, USA og Institute of virology i Wuhan, Kina og at blant annet Moderna jobbet med en vaksine allerede i 2017, dvs. mot et ukjent ikke-eksisterende virus. Forstå det den som kan.

Med andre ord: Alt sammen er planlagt og de som står bak ifølge dokumentasjon Dr. Mcullough er i besittelse av er blant annet Dr. Anthony Fauci, leder av CDC og NHI i USA, Bill and Melinda Gates Foundation, Gavi og Cepi (finansiert av bl.a. Gates og den norske Solberg-regjeringen med hovedkontor i Oslo).

Ovennevnte er offentlig kjent og i økende grad gjenstand for senatshøringer i USA av Dr. Fauci, som av senator Rand Paul og andre senatorer beskyldes for drap på flere millioner mennesker. Det er bare å søke på Youtube for å få dette verifisert.

Spørsmålet hver nordmann burde stille seg er hvorfor vi ikke hører noe av ovennevnte i norske medier og fra våre folkevalgte, ei heller vårt helsevesen?

Om konger, politikere, sentralbanker og det private bankmarkedet

Er det rettferdig at 90 % av oss eier 6 % av verdens verdier, men 74 % av verdens gjeld. Selvfølgelig ikke og grunnen er bank- penge og skattesystemet som er konstruert slik at 10-prosenterne skal bli rikere og 90-prosenterne fattigere. Det er derfor de fleste vestlige land i realiteten er teknisk konkurs.

Når 10-prosenterne har rigget bank og pengesystemet slik at 90-prosenterne – middelklassen og de fattige – blir sittende igjen med regningen, er det merkelig at «makta som rår» ønsker en styrt avvikling av dagens bank- og pengesystem, hvor de – akkurat som i 1929 – kan skylde på en slags naturkatastrofe, denne gang ved å holde oss opptatt med å bekjempe en «pandemi» pengemakten selv har regien på?  

I 1693 trengte Kong William enda mer penger for å finansiere den langvarige krigen med Frankrike samt en rekke uavhengighetskriger som resultat av kongens avhengighet av å innkreve stadig mer skatter. Fordi bøndene ikke lenger ville la seg skattlegge, ble Bank of England (BOE)etablert. Aksjonærene var kongen selv, adelen og medlemmer av parlamentet. BOE ble gitt tillatelse til å trykke penger og folket ble pålagt å akseptere papirpengene som lovlig betalingsmiddel, derav begrepet «fiatpenger». BOE trykket tilstrekkelig penger til å fortsette krigene, men trykket i tillegg dobbelt opp med sedler som banken lånte ut til personer og kommersiell virksomhet mot rente.

Siden den gang har det private bankvesenet vært instrumental i forhold til å finansiere alle kriger og mange revolusjoner ved bruk av fiat penger, alltid med tillatelse av statsmakten

  • BOE finansierte Kong Williams krig mot Frankrike m.m., og regningen ble sendt videre til befolkningen gjennom skatter og inflasjon pga pengetrykking. Samtidig lånte BOE dobbelt opp med sine nytrykte penger til «folket» og krevet renter og full tilbakebetaling for penger eierne av BOE, kongen og hoffet, hadde skapt «ut av ingenting», dvs. regelrett falskmyntneri. Det samme skjer den dag i dag.
  • Rotschild bankdynasti m.fl. finansierte både Wellington og Napoleon inntil de bestemte at Wellington skulle vinne og avsluttet finansieringen av Napoleon slik at Napoleon tapte slaget ved Waterloo. Det hører med til historien at Napoleon forstod hva fiat penger representerte, var en sterk motstander av den negative effekten fiat penger hadde for befolkningen, og at nevnte bankdynasti av den grunn ville ha Napoleon «ryddet av veien» og sørget for at det skjedde.
  • J.P. Morgan, Rotschild og Rockefeller m.fl. finansierte Bolsjevik revolusjon. Lenin visste at han var avhengig av de amerikanske bankierne og protesterte ikke da J.P Morgans utsendte finansfolk kom til Russland med falske identitetspapirer og «forkledd» som hjelpearbeidere i Røde Kors. Etter revolusjonen var det kun en bank som Lenin ikke nasjonalisert i Russland og den tilhørte Rockefeller. Lenin og hans «kommunistiske kamerater» gjorde svært lite uten å snakke med «Wall Street». De var pragmatiske kommunister og forstod at enhver revolusjon og en folke fiendtlig styreform trenger finansiering. Budskapet til folket og verden, inklusive naive norske kommunister i AKP-ML, var selvsagt noe helt annet.
  • J.P. Morgen m.fl. «tvang» president Wilson til å gå inn i første verdenskrig på engelskmennenes side. Tidlig i krigen finansierte Morgan & Co begge sider. Etter hvert truet imidlertid Tysklands fremgang i krigen Morgans investeringer i engelske statsobligasjoner, samt Morgans monopol på leveranser av krigsutstyr til England, og da situasjonen ble prekær for Morgan og resten av bankene på Wall Street, greide Morgan ved hjelp av personer tilknyttet Rotschild å overbevise pasifisten Wilson om å erklære krig mot Tyskland. Stilltiende lot president Wilson statsminister Churchill gjennomføre senkningen av det amerikanske passasjerskipet MS Lusitania av tyske ubåter til tross for at tyskerne gjorde alt de kunne for å unngå dette, blant annet gjennom annonser i New York Times og 50 andre aviser i USA. Annonsen lød slik:

(Faksimile Google)

Churchill holdt sine kryssere unna og 1500 amerikanere gikk dermed til sin sikre død. President Wilson fikk med dette den unnskyldningen han trengte overfor det amerikanske folk for å erklære krig mot Tyskland. Den egentlige grunnen var slik at bankierne på Wall Street, som til da hadde finansiert begge sider i krigen, ble reddet mens folket betalte prisen for en av de mest grufulle kriger i verdenshistorien, med titalls millioner drepte.

  • J.P. Morgan, Rotschild, Rockefeller og Ford m.fl. finansierte Hitlers vei til makten og Hitlers krigsmaskineri inntil Roosevelt satt en stopper for det. I.G. Farben og Standard Oil (eiet av Rockefeller) finansierte bl.a. jernbanelinjene til konsentrasjonsleiren Auswitsch. En viktig brikke i dette var Prescott Bush, far til president George Bush og bestefar til president George W. Bush   

Skapningen fra Jekyll Islands

(Faksimile Google – President Wilson)

President Woodrow Wilson fortjener å gå ned i historien som USAs svakeste leder gjennom tidene. Da bankierne på Wall Street med J. P. Morgan i spissen ønsket presidentens medvirkning for å få USA med i 1. Verdenskrig hadde han allerede «solgt sjelen sin» til pengemakten. Det gjorde han når han undertegnet loven om The Federal Reserve Bank lille julaften 1913, da alle senatorene og kongressmedlemmene hadde reist hjem på juleferie. Ved å undertegne loven som ga en liten pengeelite monopol på pengetrykking og ubegrenset mulighet for å berike seg selv på bekostning av skattebetalerne var president Wilson «et lett bytte» når den samme pengeliten ville ha USA med i 1. Verdenskrig for å redde sine finansielle interesser i City of London.

President Wilson greide imidlertid ikke å skjule sin dårlig samvittighet for å ha gjort knefall for bankierne på Wall Street. Med presidentens egne ord:

«I am a most unhappy man. I have unwittingly ruined my country. A great industrial nation is now controlled by its system of credit. Our system of credit is concentrated. The growth of the nation, therefore, and all our activities are in the hands of a few men. We have come to be one of the worst ruled, one of the most controlled and dominated Governments in the civilized world, no longer a Government by conviction and the voice of the majority, but a Government by the opinion and duress of a small group of dominant men».

Løsningen er krisen

Hva kan vi lære av historien? Det viktigste er å vite at historien gjentar seg og at det oftest er den samme gruppen mennesker som lar det skje. Akkurat som i perioden før Den Store Depresjonen og krasjet i 1929, er det de samme kreftene innenfor bank- og finanssystemet som styrer samfunnsøkonomien mot kollaps i dag.

Akkurat som den gang – og andre ganger opp gjennom historien – dreier det seg om hvem som skal ha makten og helst monopol over pengesystemet når dagens bank- og pengesystemet kollapser under sin egen vekt av gjeld; USD 300 trillioner med gjeld i skrivende stund mot USD 105 trillioner i 2008 under finanskrisen; mer enn 3.5 ganger verdens samlede produksjon av varer og tjenester (BNP)

Akkurat som den gang er det viktig å holde folket opptatt med andre ting – f.eks en overdreven frykt for et menneskeskapt virus, eller endeløse diskusjoner om diskriminering og kjønnsroller (BLM og Antifa) – mens samfunnsøkonomien langsomt men sikkert nedbrytes med pengetrykking (inflasjon), stigende råvarepriser, stigende detaljistpriser, ss. prisen på strøm, bensin og matvarer, og påfølgende nedbrytning av verdens vare-leveranse kjeder, mens pengemakten desperat forsøker å beholde sitt monopol over bank- og pengesystemet.

The Great Resett

Det World Economic Forum, med Rothschilds «utsendte løpegutt» Claus Schwab i spissen ønsker å få oss med på er «The Great Resett» hvor du i følge Schwab «eier ingenting men er lykkelig». Det er derfor pengemakten pusher sitt Covid fryktregime på oss og krever at vi kaster all vår menneskelighet og våre iboende (demokratiske) menneskerettigheter på «søppeldynga». Det er derfor den moderne versjonen av «korporatismen» – unnfanget av britiske imperialister på 1700-tallet – med sine kunnskapsløse, uvitende og korrupte håndlangere – dagens folkevalgte – på tvers av fundamentale rettigheter, lover og regler, forlanger at vi skal holde oss hjemme; at næringslivet stenges ned og antakelig ganske snart tvangs vaksinerer de som ikke aksepterer innføringen av det totalitære samfunn.  

Og hva er så endestasjonen?

 Et sentralbankstyrt digitalt pengesystem hvor hver enkelt av oss lar oss underkastes en gang for alle; kort sagt og med Aldous Huxleys og George Orwells advarsler for snart 100 år siden;

Huxley først:

«Det vil komme, i neste generasjon eller så, en farmakologisk metode for å få folk til å elske sitt slaveri, og produsere diktatur uten tårer, så å si, produsere en slags smertefri konsentrasjonsleir for hele samfunn, slik at folk faktisk vil ha deres egne friheter tatt fra dem, men heller nyte det, fordi de vil bli distrahert fra ethvert ønske om å gjøre opprør ved propaganda eller hjernevasking, eller hjernevask forsterket av farmakologiske metoder. Og dette ser ut til å være den endelige revolusjonen.

Høres det litt likt ut med den samfunnsdebatten som pågår nå i forbindelse med Covid 19?

Deretter George Orwell:

«I vår verden vil det ikke være noen følelser foruten frykt, sinne, triumf og selvforakt. Sex instinktet vil utslettes. Vi vil avskaffe orgasmen. Det vil ikke være noen lojalitet, unntatt til Partiet. Men alltid vil det eksistere avhengigheten til makt. Alltid, hvert eneste øyeblikk, vil det være seiersrusen forbundet med følelsen av å tråkke på en fiende som er hjelpeløs. Hvis du vil ha et bilde av fremtiden, forestill deg en støvel som tråkker på et menneskes ansikt til evig tid. Moralen som kan trekkes av denne marerittlignende, farlige situasjonen er enkel:

«Ikke la det skje. Det er avhengig av deg.»

God helg!